Monday, May 9, 2011

Bermalas-malasan

Cuti sem pun dah start dah..so sekarang sudah tiba masanya untuk kita bermalas-malasan..memang malas sangat sekarang ni..apa yang aku rajin adalah mengemas rumah dan online..yang tu rajin sangat..yang lain-lain aku rasa malas...malas buat research, malas menulis dan malas bekerja..datang kerja rajin tapi buat kerja malas...

O bye the way, aku dah plan macam-macam aktiviti semester akan datang, khas untuk kelab kesayangan aku...antaranya adalah sukanneka, triplet voice sensation dan juga jamuan raya...tak dilupain, upgrade bilik av room..tapi tak tahu la kan macam mana perkembangannya nanti...


2 comments:

  1. nk join gak eklab kesayangan sir leh?

    ReplyDelete
  2. Yo...boleh je..you are always welcomed!!!

    ReplyDelete