Monday, August 13, 2012

Happy Birthday Aizat

Happy Birthday diucapkan kepada Aizat.  But poor him di serang bertalu-talu dikampus dan di Batu Buruk...actually kat kampus tu sasarannya bukanlah dia..tapi tak tahu camana tiba-tiba kena serang jugak..mungkin,...mmm tak pe la..kot kot saya yang tercakap birthday dia pun malam ni jugak..hehehe sorryyyyyy...

Serangan ke dua, kat Batu Buruk..aiyo..susahnya nak bawak mamat ni kat sana..macam-macam adegan yang terjadi..kena curi kunci kereta lah..macam-macam lah..tapi akhirnya berjaya jugak heret mamat ni ke Batu  Buruk..

Bila sampai kat Batu Buruk, aku pulak yang cuak sebab tak tahu Nik tunggu kat mana...ke Nik dah balik sebab aku tahu yang Aizat sms Nik dan sms aku pulak tak boleh go through..ish saitan betul hp nih...time-time gawat ni tak leh hantar sms plak...tapi tengah tunggu-tunggu dalam kereta entah camana Aizat tiba-tiba lari keluar..bila lari je..terus kena kejar dengan gang2 tu..haha ni pun aku tak tahu camana gang2 tu ambush...tapi itu lah yang terjadi...kena heret dan di gang bang dengan budu, tepong, durian dan lain-lain..
Di heret...

Merayu-rayu sumpah aku tak larat

Sumpah tak larat..aku dah kena kat kampus...

Rayuan tak diendah...kena jugak ko...sian sian...

How ever, he managed to mandi pantai sebab memang dah busuk sangat-sangat dan asyik muntah 2-3 kali..hahaha..lepas tu, bagi lah birthday present yang di duk tunggu-tunggu 3-4 hari dah...so this is the snap cap bila bukak kotak tu.

Tak sempat-sempat dah nak pakai baju sebab baju pun 
dah lencun mandi...

ok kalau ada yang wondering apa yang box tu, itu lah 
dia flight ticket to Bali...heheh see u there!

Status kat FB after the "show" hahaha


No comments:

Post a Comment