Saturday, December 31, 2016

Good Bye 2016 Selamat Datang 2017

Salam dan Hallo..kejap lagi akan masuknya ke tahun 2017.  Sekejap je rasanya waktu berlalu.  Kejap sangat-sangat.  2016 macam-macam berlaku.  Tahun pertama pindah mengajar ke UiTM Dungun setelah 8 tahun berada di Kuala Terengganu.  Susah jugak mula-mula, tapi lama-lama ok je.  Gaduh dengan awak selama hampir setahun, tahun ni jugak.  Tak bercakap hampir setahun.  Bawak haluan sendiri.  Tapi ye lah benda dah jadi, ego tu masing-masing yang punya.  Tapi biarlah, mende dah lepas, kalau kenang pun buat sakit hati je kan?

Harap tahun 2017 lebih baik dari 2016.  Tak mintak banyak pun, just mintak diberi kesihatan yang baik - family, awak, kawan-kawan, kelancaran dalam urusan kerja, ada improvement dalam kerjaya and yang penting more places to go, insya allah..semoga dimurahkan rezeki setiap masa!  

Tahun 2017 nanti saya rasa saya akan lebih berani, lebih gigih dan lebih tabah.  Sekian. lots of love.

video